Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Exclusieve beroepbeeldjes

Sculpturen in de vorm van een beroep

U kunt op een bijzonder manier uw waardering laten zien door uw relaties te verrassen met sculpturen in de vorm van een beroep. De beroep sculpturen zijn perfect voor als u binnenkort een jubileum heeft voor een medewerker die al zoveel jaar in dienst is. Er is niets origineler dan een sculptuur van brons met een persoonlijke tekst. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan bronzen beeldjes. De sculpturen zijn onderverdeeld in diverse categorieën waardoor het voor u als klant een stukje makkelijker is gemaakt. Wij vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk!

Beroep sculpturen bestellen

Bij ons bestelt u beroep beelden voor een scherpe prijs. Voor een bouwbedrijf is het sculptuur van een metselaar een leuk idee en een sculptuur van een dirigent zal goed in de smaak vallen bij een harmonie of muziekschool. Voor kantoren hebben wij een sculptuur van een secretaresse met opdruk. U kunt gerust contact opnemen met een van onze medewerkers als u iets niet kunt vinden. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon. Samen met u zullen wij opzoek gaan naar het perfecte sculptuur voor u! Neem gerust ook een kijkje in de andere categorieën sculpturen. Misschien zit daar wel het geschenk tussen waar u opzoek naar bent!  U kunt bij ons zowel grote als kleine aantallen bestellen.

Sculpturen graveren met tekst

De sculpturen kunnen door ons gegraveerd worden met tekst, waardoor u een uniek geschenk creëert voor al uw relaties. Het beroepenbeeldje wordt dan op een sokkeltje geplaatst die vervolgens voorzien wordt van een tekstplaatje. Het sculptuur krijgt een luxueuze uitstraling door de gravure. U bent bij ons aan het juiste adres voor beroepenbeeldjes. Onze levertijden zijn altijd snel, want wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is om lang op iets leuks te wachten. Wilt u liever een budgetbeeldje bestellen? Laat ons uw wensen dan zeker horen. Wij zorgen er dan voor dat de bronzen sculpturen naar uw wens zijn door deze te voorzien van een persoonlijke gravering of niet. U kunt vandaag nog uw vrijblijvende offerte aanvragen of eenvoudig uw bestelling online plaatsen! 

Bel mij terug!
Advies nodig?