Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Bronzen beeldje voor jubilaris


Sculpturen voor jubileums

Unieke jubileum geschenken

Voor unieke jubileum geschenken bent u aan het juiste adres bij Sculpturenwereld! Wij hebben een ruim assortiment aan unieke jubileum geschenken. Laat u verrassen door de originaliteit van de bronzen sculpturen! Zo hebben wij een beeldje waarbij twee personen een jubilaris op handen dragen. Hierdoor wordt er aangegeven hoe blij u bent met de trouwe werknemer. Ook beschikken wij over een sculptuur waarbij een persoon zich vasthoudt aan een pijl. Dit staat symbool voor een jubilaris die al lange tijd in dienst is. Al deze originele sculpturen vindt u terug op onze site. U kunt de bronzen beeldjes ook gebruiken als trofee die gepersonaliseerd zijn met uw eigen tekst. Ook kunt u deze leuke kunstobjecten door de sfeervolle uitstraling schenken als eindejaarsgeschenk of tijdens feestelijke activiteiten. Sculpturenwereld heeft geschikte geschenken voor iedereen!

Jubileum sculpturen

Bij Sculpturenwereld heeft u de mogelijkheid om de jubileum sculpturen in zowel grote als in kleine aantallen te bestellen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om de sculpturen te personaliseren. Dit kan door middel van een tekstplaatje met persoonlijke gravure voor een professionele uitstraling. Heeft u hulp nodig bij het zoeken naar het juiste sculptuur voor u of wilt u deze bijvoorbeeld ingepakt hebben? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden die er zijn. Ook zullen zij er alles aan doen om u te helpen bij de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk voor u en uw bedrijf. U kunt ons bereiken via de chat, mail of telefoon.

Gepersonaliseerde geschenkpakketten

U bent aan het juiste adres bij Sculpturenwereld voor gepersonaliseerde geschenkpakketten. Wij hebben diverse wijnpakketten waarbij de wijnflessen gecombineerd zijn met een wijnstopper of een gepersonaliseerd sculptuur. De sculpturen hebben allemaal een eigen betekenis. Wilt u bijvoorbeeld de goede samenwerking benadrukken? Laat uw wensen horen aan onze medewerkers en zij gaan aan de slag om de persoonlijke beeldjes zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. U hoeft zich geen zorgen te maken om de levering, want deze is altijd snel. Het maakt hierbij niet uit of uw bestelling van een groot of klein formaat is. 

Bel mij terug!
Advies nodig?