Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Geschenkpakket met bronzen beeldje

Wijnpakket inclusief sculptuur

Bij Sculpturenwereld vindt u voor iedere gelegenheid een wijnpakket met sculptuur. De wijnpakketten zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen. Zo hebben wij een wijnfles met een origineel beeldje of een houten wijnpakket inclusief een wijnstop. Alle bronzen beeldjes hebben een symbolische betekenis voor de samenwerking. Zo vindt u in ons assortiment beeldjes die symbool staan voor een nauwe samenwerking door een sterke verbondenheid of team spirit beeldjes voor het gevoel van eensgezindheid. Kies voor de geschenkpakketten die het beste aansluiten bij uw bedrijf, organisatie of vereniging! Op deze manier zult u zeker een positieve indruk achterlaten en zal uw bedrijf nog voor een lange tijd herinnerd worden. Wit u deze herinneringen blijven maken? U kunt er dan voor kiezen om de sculpturen te voorzien van een plaatje met tekst. Wij voorzien het beeldje geheel naar uw wens van een gravure met een persoonlijke tekst.

Geschenkpakketten met symbolische betekenis

Geschenkpakketten met een symbolische betekenis bestelt u makkelijk en snel in onze webshop. Sculpturenwereld biedt u de geschenkpakketten aan voor een scherpe prijs. Al onze bronzen beeldjes hebben een eigen betekenis. Hierdoor kunt u op een unieke manier een persoonlijke boodschap overbrengen. Daarnaast zijn de beeldjes ook geschikt voor jubilea, verjaardagen of gewoon voor een belangrijk persoon. U kunt uw relaties laten weten dat u partners bent in voor- en tegenspoed door middel van deze betekenisvolle bronzen beeldjes!

Sculpturen met gravering

Op onze website bestelt u makkelijk en snel de sculpturen met of zonder gravering voor een scherpe prijs. U zult bij ons altijd vinden waar u naar opzoek bent. Kunt u niet vinden wat u wil? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met de zoektocht naar uw perfecte relatiegeschenk. Laat onze medewerkers uw budget, wensen en doelgroep weten en zijn zullen het perfecte relatiegeschenk voor u vinden! Zij zijn eenvoudig te bereiken via de mail, chat of telefoon. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering, want die is bij Sculpturenwereld altijd snel! Het maakt hierbij niet uit of uw bestelling van een groot of een klein formaat is. 

Bel mij terug!
Advies nodig?