Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Motiverende sculpturen bestellen

Motiverende beeldjes

Motiverende beeldjes vindt u bij Sculpturenwereld! Motiverende beeldjes zijn vrijwel in iedere branche in te zetten. Bronzen sculpturen zijn beeldjes die zijn ontstaan door materiaal weg te halen. De sculpturen zijn uit één geheel ontstaan en daardoor is elk sculptuur uniek. Elk bronzen beeld heeft een eigen symbolische betekenis, zodat er voor elke gelegenheid een beeld te vinden is. Zo hebben wij bronzen sculpturen die het doorzettingsvermogen symboliseren of een positieve kijk op de toekomst. Wilt u uw personeel extra motivatie geven of wilt u uw werknemers in het zonnetje zetten voor hun goede inzet? Een goede manier om uw werknemers te bedanken en extra motivatie in te brengen is door middel van het geven van een symbolisch beeldje. Wij hebben een ruim assortiment aan bronzen beeldjes die geschikt zijn voor jubilea, eindejaarsgeschenken of voor andere feestelijke gelegenheden.

Motivatie beeldjes met gravering

Bij Sculpturenwereld heeft u de mogelijkheid om de motivatie beeldjes te laten voorzien van een gravering. Er wordt dan een sokkeltje onder het bronzen beeldje geplaatst. Hierdoor wordt het bronzen beeldje zelf niet aangetast. Door de gravering kunt u uw eigen boodschap kwijt op het kunstobject. De gepersonaliseerde motivatie beeldjes zullen zeker een onuitwisbare indruk achter laten. U kunt eerst een sample laten leveren met de boodschap die u op het bronzen beeldje wilt. U kunt dan eerst beslissen of u hiermee tevreden bent voordat alle sculpturen worden gepersonaliseerd.

Bronzen beeldjes snel laten bezorgen

Bij Sculpturenwereld heeft u de mogelijkheid om de bronzen beeldjes snel te laten bezorgen. Het maakt hierbij niet uit of uw bestelling van een groot of klein formaat is, de levering is altijd snel! Wilt u uw bestelling eerder in huis hebben? Dan kunt u gebruik maken van een spoedlevering. U kunt voor deze mogelijkheid contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail en telefoon. Zij helpen u graag verder met al uw vragen! Onze bronzen sculpturen zorgen voor nieuwe energie, extra vertrouwen in de toekomst en geven het leven kleur. U bestelt de bronzen beeldjes bij ons makkelijk en snel online voor een scherpe prijs. 

Bel mij terug!
Advies nodig?