Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Muziek sculpturen graveren

Originele muziekbeeldjes

Bent u opzoek naar een origineel muziekbeeldje? Dan bent u bij Sculpturenwereld aan het juiste adres! De muziekbeeldjes zijn tijdloos vanwege de elegante uitstraling. Muziek is een middel waardoor mensen en culturen met elkaar verenigd worden. Doordat muziek terug komt in ons dagelijkse leven, speelt muziek een grotere rol in de samenleving dan dat er meestal gedacht wordt. Wij hebben verschillende bronzen sculpturen waarbij een persoon een instrument bespeelt zoals een saxofoon, een trombone of een trompet. Deze muziekbeelden zijn leuk om cadeau te doen aan bandleden, harmonieleden, muziekscholen of andere muziekliefhebbers. De muziekbeeldjes zijn een blijvende herinnering aan een fijn team of een goede samenwerking.

Gepersonaliseerde muziek sculpturen

Bij Sculpturenwereld heeft u de mogelijkheid om gepersonaliseerde muziek sculpturen te bestellen. U kunt de bronzen sculpturen personaliseren door een tekstplaatje met gravering op de sokkel van het beeldje te laten plaatsen. Ook kan in sommige gevallen de verpakking gepersonaliseerd worden. Voor deze opties kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over wat de mogelijkheden zijn en uw vragen beantwoorden. Onze medewerkers hebben al jarenlang ervaring in deze branche en kunnen u daarom de beste adviezen geven. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering, want deze is altijd snel! Het maakt hierbij niet uit of uw bestelling van een groot of klein formaat is. Als u uw bestelling eerder in huis nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers.

Bronzen sculpturen

Alle bronzen sculpturen zijn gemaakt uit één geheel, waardoor elk beeldje uniek is. Hierdoor weet u zeker dat u met een origineel en uniek cadeau aan komt zetten bij uw klanten, werknemers of andere relaties. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Doordat onze site overzichtelijk is ingericht, kunt u makkelijk en snel het juiste beeldje online bestellen. Als u hulp nodig heeft bij de zoektocht naar uw perfecte relatiegeschenk kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder met het zoeken naar het perfecte relatiegeschenk voor u en uw relaties! 

Bel mij terug!
Advies nodig?