Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Overige sculpturen

Overige sculpturen

Wat dacht u van een bronzen sculptuur voor bij u thuis of als geschenk? Een exclusief beeldje dat luxe uitstraalt zal absoluut een pronkstuk zijn. U zult uw personeel of zakenrelaties bijzonder verrassen met dit kunstobject. Elk van onze beeldjes straalt wel wat uit. Zoals het reiken naar de top, iets dat u met uw personeel natuurlijk graag wilt bereiken. Ook kunt u met onze overige sculpturen bijvoorbeeld geborgenheid, balans en vooruitgang weergeven, er is voor ieder wat wils. Met een beeldje van brons kunt u iets symboliseren. Bent u iemand dankbaar of op zoek naar iets origineels en waardevols, dan bent u bij Sculpturenwereld.nl aan het juiste adres. Een persoonlijk cadeau waar nog lang over gepraat zal worden. Deze overige sculpturen worden gegarandeerd op een speciaal plekje neergezet. De beeldjes worden vervaardigd met uiterste zorg. De kwaliteit van onze beelden is hoog. De kunstgeschenken worden gegoten in een bronsbad. Wij hebben ook volledig bronzen sculpturen in onze collectie. Een bijzonder cadeau om te geven als relatiegeschenk, voor u zelf of voor iemand anders die het verdient. 

Een overig sculptuur online bestellen

Bij Sculpturenwereld.nl kunt een eenvoudig een bronzen beeld online bestellen. Het bestellen gaat zeer eenvoudig. Mocht u meer informatie willen over een bepaald beeld, dan geven wij die graag. Ook is het mogelijk om een beeld op maat te bestellen. Geheel naar uw eigen idee. Vraag gerust naar de mogelijkheden. We streven ernaar om voor u het bestelproces geheel naar tevredenheid te laten verlopen. Ook kunt u het beeldje laten voorzien van een gravure voor een extra persoonlijke tint. Wij zijn u graag van dienst. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of per chat. Wij kunnen u ook terugbellen. Bij uw aankoop wordt u van begin tot eind naar alle tevredenheid geholpen. 

Wij bieden een scherpe prijs

Bij Sculpturenwereld.nl bestelt u sculpturen voor een scherpe prijs. Wij bieden gratis transport en geen instelkosten. Verpakken in geschenkpapier behoort ook tot de mogelijkheden. Indien u een oplage van meer dan 25 stuks bestelt, is het mogelijk om te verpakken in een houten kist. Onze beeldjes worden met de uiterste zorg en goed beschermd verpakt. Gratis verzendkosten en een levering binnen 5 tot 10 werkdagen. Indien u de beeldjes eerder wenst, kunt u gebruik maken van onze spoedlevering. Op Sculpturenwereld.nl kunt u een digitaal voorstel aanvragen. Zo ziet u direct hoe het eindresultaat van uw bestelling eruit gaat zien. Onze voordelige prijzen staan vermeld bij het betreffende beeld. 

 

9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 30 van 90 resultaten
Hulp nodig? Bel Job op +31 (0) 85 773 18 37
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 30 van 90 resultaten
10

" Ik heb deze samenwerking als zeer snel professioneel en fijn ervaren. "

Stan Kraaijvanger 06 May 2021