Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Prestatie sculpturen

Prestatie sculpturen

Door een prestatie sculptuur te geven laat u zien dat u uw medewerker(s) waardeert. Wilt u een succes vieren? Of zijn uw medewerkers geslaagd? Dan zijn onze bronzen beelden zeer geschikte cadeau om te geven. Met onze kunstobjecten kunt u ook zeker respect uiten naar uw personeel. U geeft een luxe geschenk en daarmee uw blijk van waardering. Dit geschenk zal nog lang in het geheugen gegrift blijven staan. Daarnaast krijgt een beeld waarschijnlijk een bijzondere plek en zal de ontvanger steeds herinnerd worden aan de geleverde prestatie. Verras bijvoorbeeld iedere geslaagde met een écht uniek en persoonlijk cadeau. Feliciteer iemand met zijn of haar prestatie en laat zien dat je aandacht aan uw cadeau hebt besteed. Ook een bloeiend succes kan worden bekroond met onze prestatie sculpturen. U kunt met een bronzen beeld iemand bedanken voor zijn of haar inzet. Misschien wilt u uw personeel een keer extra belonen, omdat zij zich erg goed hebben ingezet het afgelopen jaar. Een eindejaarsgeschenk waarmee u een sublieme indruk maakt. 

Snel bestellen 

Bij ons kunt u gemakkelijk bronzen prestatie sculpturen bestellen. Wij hebben een ruim assortiment sculpture. Er zit altijd wel een bronzen sculptuur bij dat bij u past. En zo niet, dan kunt u zelfs een kunstobject op maat laten maken. Geheel naar gelang uw eigen wensen en ideeën. De kunstenaar is zeer creatief en goed in staat om hetgeen u wilt vertellen met een beeldje tot uiting te brengen in een sculptuur. De kunstenaar voegt altijd een CV en motivatie toe. Ook is het mogelijk om een gravure aan het beeld toe te voegen.

Voor een scherpe prijs

Sculpturen met het prestatiethema bieden wij aan voor een scherpe prijs. U betaalt bij ons geen verzendkosten. U krijgt een goede kwaliteit voor een lage prijs. U ziet de prijs vermeld staan bij de sculpturen. De sculpturen worden met grote zorg verpakt en verzonden. De kwaliteit is en blijft gegarandeerd. Ook is het mogelijk om de sculpturen te laten inpakken in geschenkpapier. Op die manier bent u al helemaal klaar en kunt u het geschenk direct overhandigen. Wij leveren al binnen 5 tot 10 werkdagen. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt met ons bellen, chatten en mailen. Wij helpen u graag verder en bieden een goede service om u op een aangename manier van de gewenste bronzen sculpturen te voorzien.

Bel mij terug!
Advies nodig?