Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Religieuze sculpturen


Religieuze sculpturen

Sculpturen met betrekking tot religie

Religieuze sculpturen bestelt u eenvoudig bij Sculpturenwereld. Een bronzen sculptuur is een zeer origineel relatiegeschenk. De sculpturen in deze categorie hebben betrekking tot religie, zo kunt u met een beeld van een engel aangeven dat staat voor het beschermen van uw medewerkers. Het beeld van een engel staat ook voor hoop. Heeft u bijvoorbeeld een vervelende tijd achter de rug, dan symboliseert deze engel de hoop in de toekomst. De engel is een verwijzing naar het hogere. Het sculptuur van een beschermheilige kan ook in geval van ziekte worden gegeven, om bescherming te geven en hoop op genezing te symboliseren voor deze persoon. Misschien is iemand op een bijzondere manier geholpen en heeft diegene spreekwoordelijk een engeltje op zijn of haar schouder. Kan een dosis geluk voor uw medewerkers geen kwaad? Een beschermer in de vorm van een sculptuur zal zeker helpen en een waardevolle, emotionele betekenis krijgen. U kunt dit relatiegeschenk geven aan uw personeel, of bij u thuis neerzetten als verrijking van uw huis. Dit geschenk zal een waardevolle plaats in een ruimte binnenshuis of buitenshuis krijgen. Door dit kunstobject te geven, laat u op een mooie manier een blijk van waardering zien.

Een beeldje bestellen 

Bij Sculpturenwereld kunt u eenvoudig een bronzen sculptuur bestellen met het thema religie. U kunt het sculptuur extra persoonlijk maken door een gravure toe te voegen met uw eigen tekst of logo. Op die manier wordt de sculptuur wel erg persoonlijk. Ook zal de kunstenaar een CV en motivatie toevoegen, zodat u precies weet wat de kunstenaar bedoeld met het sculptuur. U kunt bij ons snel en gemakkelijk online bestellen via het online bestelformulier. Geeft u in het bestelproces aan wat uw wensen zijn en wij doen onze uiterste best om hier zorg voor te dragen. 

Lage prijzen, snelle service

Sculpturen met het thema religie kunt u voordelig bestellen bij Sculpturenwereld. Het beeld staat in5 tot 10 werkdagen bij u thuis of op het kantoor. Wij brengen ook geen verzendkosten in rekening. De sculpturen worden zorgvuldig verpakt. We zorgen voor de beste bescherming. U kunt de beelden ook laten inpakken in geschenkpapier. Wilt u meer dan 25 sculpturen bestellen, dan is het mogelijk om de kunstobjecten in een houten kist te verpakken. Als u nog vragen heeft of meer informatie wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bel mij terug!
Advies nodig?