Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sculpturen met kaars

Sculpturen met kaars

Mooie beelden waarin u een kaars kwijt kunt. U vindt het allemaal op Sculpturenwereld. Wij bieden diverse bronzen sculpturen waar u een kaars in kunt zetten. Zo kunt u met een kandelaar met beeldje vereende kracht weergeven of de kracht van samen symboliseren. Wilt u uw personeel een hart onder de riem steken en een geschenk geven dat absoluut een bijzondere plaats zal krijgen? Dan zijn onze kunstobjecten zeker een geschikt geschenk. Wellicht wilt u symboliseren dat iets dat onbereikbaar lijkt, toch bereikt kan worden. Hiervoor heeft de kunstenaar een kaarsenstandaard vervaardigd waarin personen samen omhoog reiken en de kaars vasthouden. Neemt u gerust een kijkje in ons assortiment en kies wat bij u past. Bronzen beelden zijn ook een leuk geschenk bij speciale gebeurtenissen. Met een bronzen sculptuur ter gelegenheid van een verjaardag, jubilea of pensionaris geeft u een zeer bijzonder geschenk. Heeft u een speciale band met een zakenrelatie of collega’s? Dan doet u er goed aan om een uniek bronzen beeld cadeau te geven. Deze gift laat ongetwijfeld een speciale indruk achter en zal een bijzonder plaatsje krijgen. Hierdoor blijft herinnerd waar het beeld met kaars voor staat. Met kaarsen geeft u sfeer, in combinatie met een in brons gegoten beeld, zal dit object een bijzonder pronkstuk zijn. Een bronzen sculptuur is een bijzonder cadeau omdat het helemaal handgemaakt is. U kunt het geven aan iemand waar u een speciale band mee heeft of iemand anders aan wie u een uniek geschenk wilt geven.

Een bronzen kandelaar bestellen

Bij Sculpturenwereld kunt u snel en eenvoudig een kaarsenstandaard met beeldje online bestellen. Wij bieden gratis verzending en u kunt ervan op aan dat de beeldjes heel aankomen. Wij verpakken met uiterste zorg. Ook is het mogelijk om het in te laten pakken met geschenkpapier. Voor een zeer scherpe prijs kunt u de beelden ook laten voorzien van een gravure. Zo wordt het geschenk nog persoonlijker. U kunt ook voorafgaand aan de bestelling gratis een offerte aanvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook over de levertijd hoeft u zich niet druk te maken. Wij leveren binnen 5 tot 10 werkdagen en zelfs een spoedlevering is eventueel mogelijk. 

Goede service van bestelling tot levering

Doordat wij 25 jaar ervaring hebben, kunt u ervan op aan dat uw bestelling van begin tot eind in goede handen is. Wij bieden gratis transport en geen instelkosten voor een eventuele gravure. Wij verpakken naar wens het sculptuur in in geschenkpapier en bij meer dan 25 stuks kunnen de beeldjes in een houten kist worden geleverd. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan per telefoon, mail of chat. Een sculptuur met kaars bestelt u simpel en snel, bij Sculpturenwereld.

Bel mij terug!
Advies nodig?