Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sport sculpturen

Sportbeelden

Een sculptuur als prijs komt veel professioneler en persoonlijker over dan weer een beker. De sportsculpturen zijn zeer geschikt als trofee. Er wordt eens iets anders dan een beker gegeven en wel iets dat erg gericht is op sport. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse sportbeeldjes, dus neem zeker eens een kijkje op sculpturenwereld! Zo hebben we sculpturen van een golfer en golfster, maar ook van een voetballer. De sportsculpturen zijn gemaakt van brons, waardoor ze een erg luxe uitstraling hebben. De bronzen sculpturen staan op een marmeren sokkel. U kunt de sportsculpturen laten graveren, waardoor deze leuke beeldjes nog persoonlijker worden en erg leuk zijn om te winnen. De sportbeelden zijn een leuk geschenk om te geven, maar nog veel leuker om te krijgen!

Sportbeelden met gravering

U kunt het sculptuur laten graveren waardoor u een boodschap kunt geven aan de winnaar. Sporten wordt op deze manier nog leuker en de winnaar houdt er een leuke herinnering aan over. Iedere wedstrijd kan er weer een uniek metalen beeld worden overhandigd aan de winnaar, waardoor deze sportbeelden leuk zijn om te verzamelen. De bronzen sportbeelden met gravering hebben een erg luxe uitstraling. Bij sculpturenwereld bestelt u de bronzen sportbeelden voor een scherpe prijs.

Sportbeelden bestellen

Op sculpturenwereld bestelt u de bronzen sportbeeldjes eenvoudig en snel online. Op onze website kunt u een digitaal voorstel aanvragen, waardoor u het eindresultaat van uw bestelling kunt zien voordat u deze geplaatst heeft. U kunt dan beslissen of u hiermee tevreden bent. Bij sculpturenwereld is de verzending altijd snel, ongeacht de grootte van de bestelling. Als u uw bestelling eerder nodig heeft, kunt u gebruik maken van een spoedlevering. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze werknemers, die eenvoudig te bereiken zijn via de chat, mail of telefoon. Bij andere vragen kunt u natuurlijk ook contact opnemen met een van onze werknemers. Bent u dus opzoek naar leuke bronzen sportbeeldjes die voor een scherpe prijs besteld kunnen worden? Zoek dan niet verder want bij sculpturenwereld bent u aan het juiste adres!

Bel mij terug!
Advies nodig?