Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Sculpturen met symbolische betekenis

Bronzen beeldjes bestellen

Er zijn weinig relatiegeschenken die origineler zijn dan een bronzen sculptuur. Al onze 3D beeldjes worden vervaardigd uit één stuk waardoor ze ieder uniek zijn. Elk beeld heeft een symbolische betekenis zodat u voor iedere gelegenheid een geschikt beeld kunt vinden. Zoekt u een bronzen sculptuur dat een fijne samenwerking symboliseert? Of bent u op zoek naar een motiverend sculptuur voor doorzettingsvermogen? Naast symbolische sculpturen hebben we ook muzikale beelden met muziekinstrumenten, beroepen beelden en dansende beelden. Ons assortiment aan sculpturen is enorm! U kunt alle sculpturen online bezichtigen in onze webshop. Daar kunt u tevens terecht voor het aanvragen van een offerte of u kunt direct uw bestelling plaatsen. Wilt u graag sculpturen met elkaar vergelijken? Dat gaat heel eenvoudig op onze overzichtelijke website.

Unieke sculpturen met tekst

Wilt u unieke sculpturen met tekst voorzien om uw relaties te verrassen uit blijk van waardering? Wij kunnen alle beelden en andere relatiegeschenken voorzien van een personalisering. Heeft het sculptuur een sokkel? Dan plaatsen wij daar een tekstplaatje op waar we door middel van gravure uw persoonlijke boodschap op aanbrengen. Afhankelijk van het materiaal en het design van het beeldje zullen wij een geschikte positie vinden voor uw personalisatie. Alvorens we daadwerkelijk overgaan tot productie, sturen wij u eerst een proefdruk toe ter goedkeuring. Zo komt er niemand voor verrassing te staan! Indien u graag hulp heeft bij het zoeken naar een ideaal relatiegeschenk of wanneer u vragen heeft over een van onze producten kunt u gerust contact opnemen met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via de online chat.

Ruim assortiment sculpturen

Ons ruim assortiment sculpturen vindt u op onze website ter inspiratie. De originele sculpturen zijn inzetbaar voor talloze doeleinden! Niet alleen zakelijke relaties zullen de kunstobjecten met open armen ontvangen, ook familieleden. Wij hebben een ruim assortiment aan familiebeelden waarbij de sculpturen de liefde tussen moeder en kind symboliseren en de gezinsband wordt benadrukt. Het zijn persoonlijke cadeautjes waar nog lange tijd over na wordt gepraat. U laat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk achter!

Bel mij terug!
Advies nodig?