Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Urnen

Urnen met een bronzen beeldje

Bij sculpturenwereld hebben we ook vele verschillende urnen om uw geliefden te herdenken. Van alle beelden uit ons assortiment kan een urn gemaakt worden. Iedere urn wordt zorgvuldig en met passie gemaakt. Met een urn kunt houdt u uw geliefden nog even langer bij u. Het sculptuur geeft een symbolische herinnering aan de overleden persoon. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de betekenis van het voor altijd verbonden zijn of eeuwige liefde. Onze sculpturen voor urnen zijn met de hand gemaakt van brons. Brons wordt al sinds de oudheid gezien als een ereproduct. Hoe bijzonder is het, om de as van een persoon die u vereert, te bewaren met een bronzen beeldje, dat gegarandeerd een ereplaats zal krijgen?  Kies de urn waar u een prettig gevoel bij heeft. Na een overlijden, komt er veel op u af. Bij de keuze van een urn is het belangrijk om toch goed de tijd te nemen.

Een urn kiezen die bij u past

Denkt u bijvoorbeeld aan welke urn de persoonlijkheid van uw dierbare symboliseert. Of kies een urn die de overledene mooi had gevonden. Ook kunt u inspiratie opdoen uit zijn of haar interieur. Wij hebben een breed assortiment, zodat er altijd wat bij zit dat bij u past. De sokkel is de urn zelf, het beeldje symboliseert de betekenis. Op elke sokkel kan een ander beeldje geplaatst worden. Zo kunt u zelf de urn samenstellen. Een urn krijgt altijd een bijzondere plek. Als u het lastig vindt om een urn uit te zoeken, helpen wij u graag.

Eenvoudig en snel een urn bestellen

Bij Sculpturenwereld kunt u snel een urn bestellen. Na het overlijden van een overledene, moet er veel geregeld worden dus dan is het fijn als dat de urn gemakkelijk besteld kan worden. U volgt het bestelproces met een paar simpele klikken. Ook is het mogelijk om een extra gravure toe te voegen. Hier kunt u bijvoorbeeld een naam, datum of gedenktekst op laten graveren. 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?