Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Woning decoraties

Sculpturen om uw muur mee te decoreren

Met bronzen beeldjes als woningdecoratie creëert u een bijzondere blikvanger in uw kantoorpand. Onze sculpturen kunt u aan de wand hangen. Wanddecoratie vrolijkt uw ruimte op! Onze bronzen wanddecoratie is er in allerlei thema’s en formaten. Leuk voor aan de muur in uw kantoor, in de wachtkamer of bijvoorbeeld bij de receptie. Elk sculptuur uit onze collectie symboliseert een bepaalde gebeurtenis. Zo kunt u denken aan een nieuw begin of een sterk team. Een sculptuur is een origineel geschenk waarmee u een blijvende indruk achter zult laten bij de ontvanger. Bronzen woningdecoratie geeft een muur een sfeervol karakter. De sculpturen zijn met veel passie vervaardigd en zijn van een goede kwaliteit brons. In het productieproces wordt veel zorg en aandacht besteed aan het tot stand laten komen van een product dat u met trots in huis kunt ophangen. Het voordeel ten opzichte van een staand beeld is dat deze sculpturen geen ruimte innemen en over het algemeen vrij licht zijn in gewicht. U tovert een eenvoudige, kale muur in een sfeervolle, bijzondere wand. Deze wanddecoratie is ook een mooi geschenk voor jubilea. Hiermee kunt u aangeven dat de samenwerking zeer gewaardeerd werd. Een bronzen beeldje zal zeer hoogstwaarschijnlijk worden opgehangen en een speciaal plaatsje krijgen.

Woningdecoratie online bestellen

Bent u op zoek naar een bronzen sculptuur voor aan de wand? Die bestelt u eenvoudig en snel op Sculpturerenwereld.nl. U kunt de sculpturen per stuk bestellen maar uiteraard ook in meervoud. De sculpturen zijn met de hand gemaakt en dus uniek. Het is mogelijk om een beeldje te voorzien van een gravure met uw eigen tekst of logo. Op die manier kunt u het sculptuur nog meer personaliseren.

Scherpe prijs

Met onze 25 jaar ervaring kunt u ervan op aan dat wij de best mogelijke service tegen een scherpe prijs kunnen bieden. U betaalt geen verzendkosten. Wij verpakken de wanddecoratie met goede bescherming zodat transport gegarandeerd veilig is. Ook is het mogelijk om de woning decoraties te verpakken in speciaal geschenkpapier. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken per telefoon, mail of chat, net wat u het fijnste vindt. Wij vinden het erg belangrijk dat uw bestelling van begin tot eind prettig verloopt. 

Bel mij terug!
Advies nodig?