Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Zakelijke sculpturen

Zakelijke sculpturen

Een zakelijk sculptuur van Sculpturenwereld symboliseert een gebeurtenis die zich met name in de zakelijke wereld afspeelt. Heeft u onlangs een aangenaam contact gehad met een persoon of bedrijf? en was dit zo bijzonder dat u uw waardering graag wilt tonen? Dan bestelt u eenvoudig het sculptuur dat een aangenaam contact weergeeft. Wellicht bent u onlangs een nieuwe samenwerking aangegaan en wilt u uw geloof in de toekomst met deze groep mensen symboliseren, ook dan heeft Sculpturenwereld een passend bronzen sculptuur. Heeft u een bedrijf in advies en bemiddeling? Dan zal een bronzen beeld dat een goed advies symboliseert uitstekend staan op een bijzondere plaats binnen de onderneming. Zo is er altijd wel een sculptuur dat bij u of uw bedrijf past. U vindt onze uitgebreide collectie sculpturen op onze site. Sculpturen die zakelijke connecties weergeven, zijn uitermate geschikt om als cadeau of relatiegeschenk weg te geven. Denkt u bijvoorbeeld aan een speciale gelegenheid, zoals een pensioen of jubileum. Misschien wilt u uw personeel in het zonnetje zetten of wilt u een mooi beeld in uw pand dat bijvoorbeeld de verbondenheid door eenheid symboliseert. Een bijzonder kunstcadeau waarmee u origineel kunt uitpakken.   

Zakelijke sculpturen online bestellen

Het online kopen van een zakelijke sculptuur doet u eenvoudig en snel bij Sculpturenwereld.nl. Wij hebben een divers assortiment aan zakelijke sculpturen. Er is altijd wel wat dat bij u past maar als u toch wat anders wenst, dan is het ook mogelijk om een beeld op maat te laten maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Bij het bronzen sculptuur krijgt u een kaartje met de symboliek van het beeld en een kaartje van de kunstenaar. Verder is het mogelijk een plaatje met een gravure toe te voegen. Zo kunt u een persoonlijke boodschap aan het beeld koppelen. U kunt een bronzen beeld snel en gemakkelijk bestellen.

Voordelige zakelijke beelden

Onze sculpturen hebben een scherpe prijs. Transportkosten worden niet berekend. U kunt rekenen op veilig en betrouwbaar vervoer van de beeldjes. De zakelijke sculpturen worden met uiterste zorg verpakt. We kunnen de geschenken ook voor u inpakken in mooi cadeaupapier. Als u meer dan 25 stuks besteld, is het mogelijk om uw bestelling in een houten kist aan te leveren. De levertijd bedraagt 5 tot 10 werkdagen. Heeft u nog vragen, wij beantwoorden ze graag via de chat, mail of telefoon.

Bel mij terug!
Advies nodig?