Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Prijs

Zorg - en geboortegeschenken


Zorg- en geboortegeschenken

Zorg- en geboortegeschenken

Een mooi sculptuur geven bij de geboorte van een kind? Of werd u goed verzorgd bij de geboorte van uw kind en wilt u dit laten zien met een sculptuur? Op onze website vindt u een groot assortiment aan sculpturen met het thema zorg. Een geboorte is een van de belangrijkste gebeurtenissen van uw leven. Een sculptuur is dan een uniek geschenk. De sculpturen met thema geboorte zijn niet uw standaard geschenken. Zo wordt uw gegeven sculptuur iets wat lang herinnerd wordt. Het is ook erg leuk om een beeld van een zwangere vrouw te geven aan een vrouw in blijde verwachting. De ontvanger van het sculptuur zal dit zeker bijblijven. De bronzen sculpturen leggen extra nadruk op het wonder van een nieuw leven. De beelden van brons hebben allen een verschillende symboliek. Onze sculpturen zijn met de hand vervaardigd en het puntje op de ‘i’ voor alle kamers. Ieder bronzen beeld is dus uniek. De sculpturen zijn zowel binnen als buiten neer te zetten. Het bronzen sculptuur zal uw ruimte zeker verfraaien en direct opvallen. Met een driedimensionaal sculptuur, heeft de kunstenaar getracht om een bepaald gevoel over te brengen. Door het geven van een zorg- en geboortegeschenk laat u een onuitwisbare indruk na. Een bronzen beeldje straalt klasse uit. 

Direct en eenvoudig een zorg- en geboortegeschenk bestellen

Met een paar simpele klikken bestelt u een zorg- en geboortegeschenk. Het is mogelijk om de sculpturen te versieren met een gravure. Hiermee kunt u een extra boodschap of uw bedrijfslogo laten zien. Ook is het een origineel idee om op uw bronzen sculptuur de naam van de baby te zetten. Wij pakken het beeld graag voor u in mooi geschenkpapier in. Ook is het mogelijk om een sculptuur op maat te laten maken. Wij denken graag met u mee. Met uw eigen wensen en ideeën en het creatieve inzicht van de kunstenaar, komt er een heel uniek en persoonlijk geschenk tot stand. 

Scherpe prijs

De prijzen van de bronzen beelden staan vermeld. Wij garanderen de beste prijs. Het is een ambachtelijk proces om tot een tot een beeld te komen. Elk kunstobject wordt met de hand vervaardigd. Het bronzen laagje zorgt voor een chique uitstraling. Wij verzenden de sculpturen gratis en met grote zorg. Het beeld kan al geleverd worden in 5 tot 10 werkdagen, ook is er een spoedlevering mogelijk. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord via de chat, mail of telefoon. 

Bel mij terug!
Advies nodig?